Jdi na obsah Jdi na menu

 

Historie kapely 

 

  •      Kapela „ KAMEŇÁCI „( Stoneboys ) se zrodila v malé vesničce Kamenný Újezd / proto Kameňáci /, která leží 10 km jižně od Českých Budějovic.
  •     Byla založena převážně z muzikantů pocházejících z této vesničky na jaře roku 1996. V témže roce jsme nahráli svou první audio kazetu s názvem Kameňáci.    Zakládajícími členy kapely a zároveň interprety první kazety byly: Jenne Gustav,Jakeš Pavel, Pouzar Petr, Tůma Milan a Voráč Zdenek. Za dobu působení se v kapele vystřídalo několik dalších dobrých muzikantů jako třeba Čekan Ota-tuba, Němec Jarda-bicí,Prokeš Vojtěch-trumpeta, Bílek Milan-bicí a jiní.
  •       Historie naší kapely se začala psát v hostinci u Lieblů v Kameňáku. Hrálo se v této vesnické hospůdce na různých narozeninách, svatbách a bálech. Jak šel čas začala být kapela známější a se svým repertoárem jsme se dostaly do několika evropských států, jako například Rakousko, Německo, Španělsko, Řecko a Rumunsko,kde jsme vystupovali na estrádách, festivalech či slavnostech piva. 
  • Kapela je v této době zaměřená převážně na produkci lidové a taneční muziky z 60.-80. let až po současné hity. Ve svém repertoáru máme skladby jak českých tak i zahraničních interpretů, se kterými vystupujeme všude tam kde si chtějí lidé zazpívat a příjemně se pobavit.

                         Těšíme se na shledání s Vámi

 
 
 
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář